top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Peter Ruitenburg van Maatschap Ruitenburg verrijkt Zuivelcoöperatie ZUCO met zijn lidmaatschap.

Als nieuw lid is Peter Ruitenburg van de Maatschap Ruitenburg uit Woerden deze week officieel toegetreden aan Zuivelcoöperatie ZUCO U.A..


Om als familiebedrijf concreet stappen te zetten richting de korte keten heeft de maatschap het melkveebedrijf dit jaar uitgebreid met een ijsmakerij en salon genaamd ‘Lieke’s IJs’. Coöperatief ondernemen in de zuivelketen is voor Peter Ruitenburg een fundamentele pijler onder het melkveebedrijf, ook hierin zijn volgens Peter grote stappen voorwaarts essentieel. Naast het lidmaatschap en de leverantie van boerderijmelk bij Friesland Campina ziet Peter veel kansen in de met name versterkende koers en ambities van ZUCO. 'Het versterken van het geheel, daar wil ik mij middels de coöperatie collectief voor inzetten. We moeten er zelf mee aan de slag!


Naast het leveren van (bestuurlijke) input aan het coöperatieve platform maakt de maatschap doorlopend gebruik van de ledenondersteuning voor Lieke's IJs. Deze ondersteuning wordt de Leden van ZUCO vanuit de coöperatie optioneel aangeboden. Concreet houdt dit in dat ZUCO onder andere ondersteunt bij de (content)marketing, vormgeving, website, labels/etiketten, certificering, onderhandeling met zakelijke afnemers, inkoop(voordelen), recepturen en verdere (economische) ontwikkelingen.


Naast nieuwe leden ambieert ZUCO groei in strategische partnerschappen met vooruitstrevende ondernemingen in de zuivelketen. Geïnteresseerd in persoonlijk lidmaatschap of een partnerschap? Neem contact op.


105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page