top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Grenzeloze Groei: Het verwelkomen van Patricia Bruinsma bij Zuivelcoöperatie ZUCO U.A.

Deze week maken we een sprong over twee landsgrenzen heen. Eerst stellen we ons nieuwe coöperatielid voor: Patricia Bruinsma uit het Duitse Kleve. Patricia opereert in de zuivelketen, met een schat aan kennis en ervaring in het ontwikkelen en uitrollen van marketingstrategieën.


Vanuit haar unieke rol en expertise ziet Patricia tal van kansen binnen onze coöperatie. Op organische wijze zal Patricia ingroeien en de coöperatie prikkelen, uitdagen en stap voor stap ondersteunen in het krachtig uitdragen van onze totaaldienstverlening en coöperatieve ambities.

Patricia is niet alleen een aanwinst vanwege haar professionele achtergrond, maar ook vanwege haar passie en betrokkenheid. Als verantwoordelijke voor verkoop en marketing bij Greenitives Norway, een internationale start-up/scale-up waar ze een belang in heeft, brengt ze ervaring vanuit de agrarische sector met zich mee naar de coöperatie.


Bij Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. zijn de leden niet alleen melkveehouders. Inmiddels is het een diverse groep leden die actief zijn in verschillende sectoren binnen de zuivelketen. Of het nu gaat om producenten, marketeers, of ondernemers die een zuivelinitiatief willen starten.


Coöperatief brengen we intrinsieke kwaliteit terug in de zuivelketen door ons te richten op de ketenpositionering van onze leden en hun bedrijfsvoering, de hoogwaardigheid van zuivelproducten en marktinitiatieven uit het veld.
223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page