top of page
Zoeken

Samenwerken onder de Zuco Vlag

Bijgewerkt op: 18 sep. 2023

De zomer alweer achter de rug! Sander Wijnstra opende zijn gloednieuwe ijssalon aan de Keppelstraat onder de vlag van Zuco.


Een Sterke Start met Zuco


Toen Sander zijn ijssalon opende, maakte hij meteen deel uit van het Zuco-netwerk. Hij kon hierdoor zijn roomijs presenteren aan een al breed opgebouwd publiek en gebruik maken van de bestaande socials. Deze 'soort van' collectieve branding heeft zijn salon snel op de kaart gezet. ''Ik zag veel oude bekenden naar mijn zaak komen die weer zin hadden het ouderwetse ZUCO ijs''! De ZUCO beleving is helemaal terug; lekkere pure producten, transparant gemaakt van verse volle melk rechtstreeks van de boerderij. Met de leden van ZUCO wisselen we momenteel veel creatieve ideeën uit, we werken aan een groeiend netwerk waar straks meer leden kunnen profiteren.


Naast de ijssalon heeft Sander ook een huiskamerrestaurant, Villa Vinostra. In de wintermaanden zal zijn focus nog meer leggen op dit restaurant maar ook op ijstaarten en andere ijscreaties. Dit is een prachtige aanvulling op zijn bedrijf en biedt variatie voor klanten gedurende het hele jaar.


Zuivelcoöperatie ZUCO is een groeiende groep van boeren en leden; een samenwerking. Samen bieden we zuivelproducten aan onder de ZUCO vlag.
Comments


bottom of page