top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Nieuwe Lid, Nieuwe Mogelijkheden

Gerard Schlingmann is ingetreden en daarmee het nieuwste lid van Zuivelcoöperatie ZUCO. Zijn toetreding brengt een mooie expertise met zich mee. Met 23 jaar ervaring als marketingmanager in de kaas wereld, brengt Gerard een schat aan kennis en ervaring op het gebied van sales en marketing.


Dit jaar heeft Gerard de sprong gewaagd om voor zichzelf te beginnen. Daarnaast ziet hij het als een kans om het concept van de coöperatie verder te laten groeien en tegelijkertijd zijn eigen vaardigheden te versterken door zijn diensten aan te bieden aan projecten en individuele leden.

Gerards uitgebreide netwerk, ervaring en zijn gedrevenheid om bij te dragen aan het collectief maken hem een waardevolle aanwinst voor Zuivelcoöperatie ZUCO.


Bij ZUCO streven we ernaar om een diverse groep leden en strategische partners aan te trekken, omdat we geloven dat evenwichtige besluitvorming en koersbepaling alleen mogelijk zijn wanneer alle schakels in de gehele zuivelketen vertegenwoordigd zijn, van gras tot glas.


Ben je ook geïnteresseerd? Vraag hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat we kunnen kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page