top of page
Zoeken

Mijn ervaring en ambitie binnen ZUCO

"Ik ben lid van ZUCO omdat we samen de transitie in de landbouw moeten bevorderen. Vakmanschap, eenvoud en vernieuwing komen samen binnen de coöperatie en zorgen voor verfrissing binnen de zuivelsector. Het is prachtig om te zien wat er allemaal gebeurt en hoeveel potentie er in de coöperatie zit. Ik zit bij de coöperatie om te verbinden en te ontwikkelen, daarnaast ambieer ik persoonlijke groei in de zuivelketen, met name vanuit de bodem-dier relatie. Bijdragen aan het ontwikkelen van een nieuwe winstgevende melkstroom die matcht met mijn persoonlijke ‘zuivel normen en waarden’ is de ultieme uitdaging voor mij.


ZUCO organiseert niet alleen online meetings, maar ook 'experience dagen'. Dit zijn events waar leden en partners samenkomen voor workshops, netwerken en het uitwisselen van ervaringen inclusief een rondleiding door een lidbedrijf, presentaties en succesverhalen. Binnen de coöperatie een stem en waardering hebben is persoonlijk zeer waardevol, feitelijk draag je bij aan de koers en visie van de coöperatie."

– Erik Jansen | Coöperatielid


De leden van ZUCO bestaan uit zelfzuivelaars maar ook uit ambitieuze ondernemers uit de zuivelketen. Concreet verbeteren en borgen we de kwaliteit en uitstraling van onze producten en bieden we begeleiding aan kleinschalige marktinitiatieven, verzorgen we de (content)marketing, onderhandelen we met ketenpartijen en nemen we deel aan vooruitstrevende zuivelinitiatieven vanuit de markt. Met een gezamenlijke ketenstrategie spelen we direct in op de behoeftes vanuit de markt en van de leden. Hier vind je onze Route 2030.


Comments


bottom of page