top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

In de spotlights: Lieke's IJs

Bijgewerkt op: 8 jun.

Op hun prachtige boerderij in Woerden, waar ze al tien jaar met plezier wonen, is Lieke's IJs ontstaan. Samen met Lieke haar man Peter en hun drie kinderen Coen, Marinde en Niek, runnen ze een levendige boerderij met meer dan 120 koeien. Terwijl Peter zich bezighoudt met het melken van de koeien en het leveren van melk aan Campina, vond Lieke haar passie in het maken van ijs.


Lieke's IJs begon als een droom en is nu een ijssalon waar het draait om blije gezichten en heerlijke smaken. Waar vroeger kaas werd gemaakt door de ouders van Peter, maakt Lieke met haar moeder nu ambachtelijk ijs. 'Mijn moeder en ik experimenteren wekelijks met nieuwe smaken, en elke week presenteren we trots onze nieuwste creaties in de vitrine'.


Coen, de zeventienjarige zoon, helpt met zijn trekkerrijbewijs waar hij kan. Marinde en Niek zijn ook actief betrokken, en opa's dagelijkse hulp is onmisbaar op de boerderij. In de salon helpt de familie ook volop mee!


Het nieuwe seizoen van Lieke's IJs is net begonnen en er zijn enkele spannende toevoegingen. Er is een nieuw terras aangelegd, zodat iedereen comfortabel kan parkeren en langer kan blijven genieten terwijl de kinderen spelen. Ook is er een ijsfiets en gelatobars aangeschaft, waarmee het heerlijke ijs naar feestjes en evenementen kan worden gebracht.


Naast de liefde voor ijs, genieten ze als gezin van lekker eten en gezelligheid. Lieke en haar familie houdt van barbecueën en tapasrestaurants, ook bakt en zwemt ze graag in haar vrije tijd daarnaast koestert ze de momenten met haar neefjes en nichtjes.


'We nodigen je van harte uit om langs te komen en onze heerlijke smaken te ontdekken. Kom genieten op ons nieuwe terras of huur onze ijsfiets voor je volgende feest. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!'


Lieke's IJs, Rietveld 92, 3443 XE WOERDEN Lieke's IJs is mede mogelijk gemaakt dankzij de ondersteuning van Zuivelcoöperatie Zuco U.A. Ben je benieuwd wat Zuco voor jou kan betekenen? Laat het ons weten.
104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page