top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Boer Kees: Duurzame zuivel pionier en nieuw coöperatielid van ZUCO

In het idyllische landschap van het Twentse coulissenlandschap, te midden van het schilderachtige dorpje Agelo, bevindt zich boerderij Erve Holtwick van Boer Kees. Voor Kees is boeren niet zomaar een beroep; een traditie die generaties lang in stand wordt gehouden op deze eeuwenoude familieboerderij.


Kees is een vooruitstrevende melkveehouder. Als de enige veehouder in Nederland die het twee sterren beter leven keurmerk van de dierenbescherming draagt, staat hij garant voor de hoogste normen van dierenwelzijn en kwaliteit.


Maar Kees gaat verder dan dat. Naast dat hij een deel van de melk levert aan Royal Aware heeft hij de Lely Orbiter op zijn bedrijf geïntroduceerd. Met de Orbiter verwerkt hij zelf de melk en brengt het op de markt. Dit geavanceerde systeem stelt hem in staat om zijn melk rechtstreeks van de koe te verwerken, met behoud van de hoogste normen van voedselveiligheid en kwaliteit.


Nu, als nieuw lid van Zuivelcoöperatie ZUCO U.A., ontwikkelt en verbindt Kees zich met gelijkgestemden in de zuivelketen. Als coöperatie zetten we ons in om een stevige positie in de zuivelketen te verwerven en echte zuivel een integraal onderdeel te maken van de emotionele- en smaakvolle verbinding tussen stad en platteland.


Door coöperatief te werken aan de hand van een breed gedragen visie, vervullen we een maatschappelijke behoefte en brengen we de intrinsieke kwaliteit terug in de zuivelketen.


126 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page