top of page
Zoeken

We versterken de Zuco-coöperatie met Online Interactieve Meetings

Om de behoefte aan meer interactie tussen coöperatieleden te vervullen, introduceren we: ‘de online ZUCO meeting’.


Het concept is eenvoudig maar effectief: periodiek zal een lid het hoofdonderwerp van de meeting presenteren. Op deze manier kunnen we alle aspecten van onze coöperatie belichten en profiteren van de aanwezige expertise binnen onze coöperatie.


Om deze meetings nog waardevoller te maken, nodigen we ook onze strategische partners uit en geven we geïnteresseerden de kans om kennis te maken met de coöperatie.


De eerste bijeenkomst zal worden geleid door een van onze leden. Als rode draad door deze bijeenkomt zal hij zijn eigen zuivelinitiatief presenteren, inclusief de uitdagingen waar hij tegenaan loopt en de vragen die hij heeft. Dit biedt een unieke gelegenheid om interactief kennis en inzichten uit te wisselen tussen leden en partners en te leren van concrete ervaringen.

Door deze bijeenkomsten is het duidelijk wat er bij de ondernemers speelt, onderling kunnen hier vervolgen aan gegeven worden.


Ben je geïnteresseerd om deel te nemen aan deze bijeenkomst? Laat het ons dan weten. Samen bouwen we aan een nog sterkere en meer verbonden zuivelketen.

T: 085-0220182Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page