top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverZUCO

Strategisch partnerschap tussen Carpigiani Ambachtelijk Benelux en Zuivelcoöperatie ZUCO

Carpigiani Ambachtelijk Benelux verbindt zich middels een strategische partnerschap aan Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. De leden van onze coöperatie kunnen gebruik maken van intensieve begeleiding op het gebied van Gelato ijsbereiding en profiteren van inkoop- en investeringsvoordeel. Jaarlijks verzorgt Carpigiani Ambachtelijk Benelux meermaals geheel verzorgde workshops voor ZUCO leden en partners.


De Carpigiani Group uit Italië is marktleider in Europa en al meer dan 70 jaar een begrip in de ijswereld. Vanuit Carpigiani Ambachtelijk Benelux richten ze zich op de ambachtelijke markt in de lage landen. Denk hierbij niet alleen aan ijssalons of restaurants, maar ook aan melkveehouders, winkelcentra en pretparken.


Sinds 2016 biedt Carpigiani Ambachtelijk Benelux ook professionele opleidingen voor ijsbereiders. Deze cursussen gaan van basis tot gevorderd. Na het voltooien van een opleiding ontvangen de cursisten een Gelato University certificaat.


Met de mogelijkheid om workshops aan te bieden aan de leden, vergroot Zuivelcoöperatie ZUCO U.A. het verbinden en ontwikkelen van de zuivelketen. Door samen te werken met Carpigiani Ambachtelijk Benelux kan ZUCO niet alleen de productie van ambachtelijk ijs bevorderen, maar ook de expertise en vaardigheden van hun leden verder ontwikkelen.


81 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page